Gratis verzending vanaf 90,00 €!

Verzenden en retourneren

Verzendtijd

Doorgaans is de doorlooptijd als volgt:

Dag 0: Dag van bestelling
– creatie –
Dag 3: Dag van versturen
– onderweg –
Dag 6: Dag van ontvangst

Dit gaat om werkdagen. Aangezien er in dit universum een weekend valt in een spanne van 6 werkdagen, wil dit zeggen dat de totale doorlooptijd gewoonlijk 8 dagen is. Dit is zowel voor België als voor Nederland zo.

Verzendingskost

BestellingVerzending
< 50,00 €6,99 €
50,00 – 90,00 €3,99 €
> 90,00 €Gratis

Ecologisch?

We maken alles op bestelling en versturen het rechtstreeks naar de klant. Nee, het gaat niet om lage kwaliteits-kledij van Aliexpres, het is wel degelijk kwaliteit!

Onze logistieke partner laat toe om bestellingen op maat te maken en ze rechtstreeks naar je toe te sturen. Dit zorgt er voor dat we geen overbodige stock gaan inslaan en tussenstappen in transport laten vallen.

We raden dan ook ten stelligste aan om heel goed de maat-tabellen te gebruiken alvorens je bestelling te doen, zo vermijd je dat je iets moet terug sturen en zo kun je meteen van de juiste maat genieten!

Wij testen uiteraard ook alles en maken speciale vermelding als we merken dat een bepaald item / maat groter of kleiner valt dan we verwachten

Retourneren

Als kleine webshop en webshop die items op maat van bestelling maakt, doen we graag beroep op de volgende wet over uitzonderingen op het herroepingsrecht:

Artikel 16(c) en (e) van richtlijn 2011/83/EU van het Europees parlement en de raad van op 25 oktober 2011:

c) de levering van volgens specificaties van de consument vervaardigde goederen, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn
e) de levering van verzegelde goederen die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken

Maar goed, ik ben natuurlijk redelijk! Als er je iets stoort of je hebt vragen kan je altijd mailen naar bestelling@nerdshirt.be. Ik neem contact met je op en we komen er zo wel uit!

Een eventuele retour is sowieso wel op eigen kosten, we willen je natuurlijk ook aanmoedigen om meteen het juiste en de juiste maat te bestellen. Bij elk item staat voldoende uitleg een een maat-tabel.

Heb je foutief of defect materiaal gekregen? Dan krijg je uiteraard wel kosteloos een oplossing. Stuur daarom zo snel mogelijk na levering foto’s door van je foutieve of defecte levering naar bestelling@nerdshirt.be.