Gratis verzending vanaf 90,00 €!

Over ons

Hey nerd!

Als wetenschapsenthousiasteling was ik op zoek naar leuke kledij met een nerdy toets die je kan dragen in een vrijetijdssituatie, maar ook in een meer formele setting. Vooral voor de formelere setting bestaan maar weinig tot geen opties.

Voor de formele setting was ik op zoek naar subtiele nerdy designs. Geen eenvoudige opgave daar ze meestal over-the-top-in-your-face zijn. Het idee was dus om niet in te boeten op stijl, maar wel met een knipoogje de link te behouden naar onze favoriete nerdy onderwerpen.

Aangezien we ook nieuwe ouders zijn vinden we het leuk om ook voor onze dochter wat zaken te maken, vandaar dat je ook voor de allerkleinsten wat luchtigere items kan vinden. De collectie zal ongetwijfeld ook mee groeien met haar.

Mijn vriendin en ikzelf zijn ook wel vrij grote “Amerika-nerds” en hebben er samen nu wel al wat rondreizen opzitten. Onder andere de natuurparken daar spreken ons enorm aan. Je zult er daarom ook wel wat verwijzingen naartoe vinden onder de verschillende producten.

Neem een kijkje rond, heb je vragen of suggesties? Aarzel niet om mij ze te laten weten via het contactformulier!

Productie

Om verspilling tegen te gaan, en om het productie- en logistieke proces zo eenvoudig en haalbaar mogelijk te houden, worden alle producten op bestelling gemaakt bij onze leverancier en rechtstreeks verzonden naar jou.

Dit zorgt er voor dat we geen onverkochte stock opstapelen dewelke later eventueel gewoon weggesmeten zou moeten worden omdat het niet meer relevant is.

Het is trouwens niet omdat we dit op deze manier doen, dat we moeten inboeten op kwaliteit! We gebruiken bij onze leverancier enkel gekende basismerken van kleding om op te drukken. Dit is bijvoorbeeld Bella + Canvas en Stanley & Stella, dat laatste is hetzelfde merk als dat van de nerdland-hoodies.

Verzending

Daar alle producten op bestelling gemaakt en verzonden worden, duurt de shipping iets langer dan wat we tegenwoordig gewoon zijn. Doorgaans duurt het van moment dat je op bestellen klikt, tot dat je het ontvangt, zo’n 8 dagen. Wat best nog meevalt, toch?

Je wordt heel goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en de status van de verzending.

Retourneren

Over onze retourvoorwaarden verwijzen je door naar onze specifieke pagina ivm verzending en retouren. Wees jezelf er van bewust dat aangezien we een kleine shop zijn, we geen gratis retouren kunnen aanbieden.

Het retouren is dus op eigen kosten. Om dit tegen te gaan, en om het proces voor jezelf en ook voor onszelf zo eenvoudig en aangenaam mogelijk te maken, zal je bij elk product wel een goed aantal foto’s vinden. Daarnaast zul je ook voldoende info vinden over de maten, zodat je in principe iets zou moeten kunnen bestellen waarvan je 99% zeker bent dat het goed zal passen!