Gratis verzending vanaf 90,00 €!

Over ons

Hey nerd!

Ik ben Gil, als wetenschapsenthousiasteling, marketeer en IT’er ben ik dit project gestart. Het begon toen ik op zoek was naar leuke kledij met een nerdy toets, die je kan dragen in een vrijetijdssituatie, maar ook in een meer formele setting.

Ik was op zoek naar eerder subtiele nerdy designs. Geen eenvoudige opgave daar nerdy shirts meestal over-the-top-in-your-face zijn. Het idee was dus om niet in te boeten op stijl, maar wel met een knipoogje de link te behouden naar onze favoriete nerdy onderwerpen.

Neem een kijkje rond, heb je vragen of suggesties? Aarzel niet om mij ze te laten weten via het contactformulier!

Productie

Om verspilling tegen te gaan, en om het productie- en logistieke proces zo eenvoudig en haalbaar mogelijk te houden, worden alle producten op bestelling gemaakt bij onze leverancier en rechtstreeks verzonden naar jou.

Dit zorgt er voor dat we geen onverkochte stock opstapelen dewelke later eventueel gewoon weggesmeten zou moeten worden omdat ze niet meer relevant is.

Het is trouwens niet omdat we dit op deze manier doen, dat we moeten inboeten op kwaliteit! We gebruiken bij onze leverancier enkel gekende basismerken van kleding om op te drukken. Dit is bijvoorbeeld Bella + Canvas en Stanley & Stella, dat laatste is hetzelfde merk als dat van de nerdland-hoodies (althans, nu lijken ze die precies (tijdelijk?) niet meer te verkopen).

Verzending

Daar alle producten op bestelling gemaakt en verzonden worden, duurt de verzending iets langer dan wat we tegenwoordig gewoon zijn. Doorgaans duurt het van moment dat je op bestellen klikt, tot dat je het ontvangt, zo’n 8 dagen. Wat best nog meevalt, toch?

Je wordt heel goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en de status van de verzending.

Retourneren

Voor onze retourvoorwaarden verwijzen je door naar onze specifieke pagina ivm verzending en retouren. Wees jezelf er van bewust dat aangezien we een kleine shop zijn, we geen gratis retouren kunnen aanbieden.

Het retouren is dus op eigen kosten. Om dit tegen te gaan, en om het proces voor jezelf en ook voor onszelf zo eenvoudig en aangenaam mogelijk te maken, zal je bij elk product wel een goed aantal foto’s vinden. Daarnaast zul je ook voldoende info vinden over de maten, zodat je in principe iets zou moeten kunnen bestellen waarvan je 99% zeker bent dat het goed zal passen!